Pochoutka známá z trhů – bramborová spirála. Nemusíte si ji však dopřávat pouze zde. Láďa Hruška ukázal hned dva způsoby, jak si snadno tuto dobrotu připravit doma a ještě výrazně levněji.
Ingredience:
- brambory
- špejle
Postup:
Brambory důkladně očistíme a poté napíchneme na špejli. Do brambory zařízneme nůž a otáčíme bramborou tak, aby vznikla spirála. Tu pak na špejli trochu roztáhneme.
Buď spirálu osmažíme ve friťáku a poté osolíme, nebo dáme péct do trouby na 210 °C do zlatova, předtím zakápneme olivovým olejem a osolíme.
Chtěla jsem se zeptat, už nepůjde stáhnutá kuchařka aktualizovat? Recepty jsem si vytiskla a teď jsou nové dva a chtěla bych je mít ve stejném formátu i s obrázky jako ostatní. Děkuji
chtěla bych se jen zeptat zda li za nějaký čas či rok nebo víc vyjde další dil kuchařky s ladou hruškou abych si nemusela vytiskávat každý recept děkuji
Chtěl jsem se zeptat, kdy Ladislav založí kulinářský institut…