Recept, který je v zahraničí běžným jídlem, se rozhodl vyzkoušet gurmánský experimentátor. Není potřeba si dělat starosti s marinádou, stačí nám tatarská omáčka. Kdo prý ochutnal, ten si tento pokrm zamiloval, navíc je velmi jednoduchý, takže můžete vyzkoušet ihned.
Ingredience:
- kuřecí prsní řízky (1 balení)
- tatarská omáčka
- sůl, pepř
- hladká mouka
Postup:
Kuřecí prsa nakrájíme na centimetrové plátky, opepříme, osolíme, promícháme a přidáme tatarku. I se směsí zavřeme a dáme do lednice na půl hodiny.
Poté už jen obalíme v mouce a smažíme na oleji, do zlatova asi 3 minuty z každé strany.
přidáváme ještě trošku rozmačkaného česneku a je to super. Recept jsme našli na skleničce s tatarkou.
Výborny recept dobrý ktomu stouchané brambory
Mohl bych Vás poprosit o recept na:“Křidýlka na medu a Vepřové koleno“.Předem děkuji.