Kuřecí medailonky v tatarce

Recept, který je v zahraničí běžným jídlem, se rozhodl vyzkoušet gurmánský experimentátor. Není potřeba si dělat starosti s marinádou, stačí nám tatarská omáčka. Kdo prý ochutnal, ten si tento pokrm zamiloval, navíc je velmi jednoduchý, takže můžete vyzkoušet ihned.

Ingredience:

  • kuřecí prsní řízky (1 balení)
  • tatarská omáčka
  • sůl, pepř
  • hladká mouka

Postup:

Kuřecí prsa nakrájíme na centimetrové plátky, opepříme, osolíme, promícháme a přidáme tatarku. I se směsí zavřeme a dáme do lednice na půl hodiny.

Poté už jen obalíme v mouce a smažíme na oleji, do zlatova asi 3 minuty z každé strany.

3 thoughts on “Kuřecí medailonky v tatarce

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *