Přesnídávkové tyčinky

Ultra-jednoduché dezerty, tak na ty je Láďa Hruška skutečným expertem. Do přesnídávkových tyčinek nemusíte ani přidávat další cukr, přesto si pochutnáte nejen vy, ale hlavně děti.

Ingredience:

  • 1 ks listového těsta
  • 1 ks ovocné přesnídávky
  • 1/2 lžičky mleté skořice
  • 1 vejce

Postup:

Listové těsto rozválíme  na plát tlustý asi 2 mm. Do přesnídávky dáme skořici a rozmícháme, poté těsto rozpůlíme. Jednu polovinu potřeme přesnídávkou a přiklopíme druhou částí.

Opět rozkrojíme na polovinu a vykrajujeme samotné tyčinky. Ještě je potřeme vajíčkem a dáme péct na 180 °C, do zlatova.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *