Domácí pribiňák

Není snad nikdo, kdo by neznal oblíbený tvarohový dezert Pribináček. Je to oblíbená pochoutka dětí, ale i dospělých. Jeho cena v obchodech už však není nic pěkného.

Láďa Hruška se rozhodl, že udělá domácí pribiňák, který chutná lépe než originál a především je mnohem levnější.

Ingredience:

  • 1 vanička tvarohu (16,90 Kč)
  • 1 kelímek smetany na šlehání (17,90 Kč)
  • 2 vanilkové cukry (8 Kč)

Postup:

Vyšleháme smetanu a přidáme dva vanilkové cukry. Přidáme tvaroh a důkladně promícháme. Směs mícháme tak dlouho, dokud není krémová.

Tip: Podle chuti lze vylepšit/ozdobit např. ovocem.

13 thoughts on “Domácí pribiňák

    1. PROSIM vÁS JAKÉ VYMYSLELA, TOHLE NÁM UŽ BABIČKA DĚLALA
      PŘED 40 LETY , ALE SE SMETANOU NEBO MLÉKEM.
      pro změnu chutí stačí do tvarohu dát jahody, borůvky a jiné ovoce.
      Výborné je dát směs do mističek zalít čokoládou a dát do mrazáku

  1. 😀 😀 😀 😀 strop nazyvat tohohle cloveka kucharem… a vy si pochutnejte na tech skvelejch receptech no. at jste tlusty na tri prsty .to mozna budete na pet! totiz. fuj. nechutny.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *