Domácí pribiňák

Není snad nikdo, kdo by neznal oblíbený tvarohový dezert Pribináček. Je to oblíbená pochoutka dětí, ale i dospělých. Jeho cena v obchodech už však není nic pěkného.

Láďa Hruška se rozhodl, že udělá domácí pribiňák, který chutná lépe než originál a především je mnohem levnější.

Ingredience:

  • 1 vanička tvarohu (16,90 Kč)
  • 1 kelímek smetany na šlehání (17,90 Kč)
  • 2 vanilkové cukry (8 Kč)

Postup:

Vyšleháme smetanu a přidáme dva vanilkové cukry. Přidáme tvaroh a důkladně promícháme. Směs mícháme tak dlouho, dokud není krémová.

Tip: Podle chuti lze vylepšit/ozdobit např. ovocem.

13 thoughts on “Domácí pribiňák

    1. PROSIM vÁS JAKÉ VYMYSLELA, TOHLE NÁM UŽ BABIČKA DĚLALA
      PŘED 40 LETY , ALE SE SMETANOU NEBO MLÉKEM.
      pro změnu chutí stačí do tvarohu dát jahody, borůvky a jiné ovoce.
      Výborné je dát směs do mističek zalít čokoládou a dát do mrazáku

  1. 😀 😀 😀 😀 strop nazyvat tohohle cloveka kucharem… a vy si pochutnejte na tech skvelejch receptech no. at jste tlusty na tri prsty .to mozna budete na pet! totiz. fuj. nechutny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *