Není snad nikdo, kdo by neznal oblíbený tvarohový dezert Pribináček. Je to oblíbená pochoutka dětí, ale i dospělých. Jeho cena v obchodech už však není nic pěkného.
Láďa Hruška se rozhodl, že udělá domácí pribiňák, který chutná lépe než originál a především je mnohem levnější.
Ingredience:
- 1 vanička tvarohu (16,90 Kč)
- 1 kelímek smetany na šlehání (17,90 Kč)
- 2 vanilkové cukry (8 Kč)
Postup:
Vyšleháme smetanu a přidáme dva vanilkové cukry. Přidáme tvaroh a důkladně promícháme. Směs mícháme tak dlouho, dokud není krémová.
Tip: Podle chuti lze vylepšit/ozdobit např. ovocem.
Opravdu velice dobrá a chutné .
Mohu jen doporučit. Tenhle recept jsme už před 11 lety vymysleli z nouze pro našeho syna.
PROSIM vÁS JAKÉ VYMYSLELA, TOHLE NÁM UŽ BABIČKA DĚLALA
PŘED 40 LETY , ALE SE SMETANOU NEBO MLÉKEM.
pro změnu chutí stačí do tvarohu dát jahody, borůvky a jiné ovoce.
Výborné je dát směs do mističek zalít čokoládou a dát do mrazáku
Vždyť ani neví, jak se píše Pribináček!
blbe…
Je fakt moc dobrý, chutnal nám i dětem.
Ale opravte si hrubku… 🙂 dospělých !!!
Směs jsme dali do tvořítek na domácí zmrzlinu a zamrazili. Výborný domácí Míša!
Ještě by to chtělo informaci, jak dlouho lze uchovávat v ledničce 🙂
je to opravdu dobré 🙂
Skusim udělat ten pribinacek . Uvidím jak bude chutnat
Četla jsem že i ta nutela je fajn. Dělal jste ji někdo???
😀 😀 😀 😀 strop nazyvat tohohle cloveka kucharem… a vy si pochutnejte na tech skvelejch receptech no. at jste tlusty na tri prsty .to mozna budete na pet! totiz. fuj. nechutny.
Zase jeden moc chytrej.