Další vychytaný recept si Láďa Hruška připravil ze dvou oblíbených surovin – gothajského salámu a hermelínu. Pro všechny milovníku hermelínu je přímo povinností tento recept vyzkoušet!
Ingredience:
- hermelín
- gothajský salám
- hořčice (např. kremžská)
- paprika
- česnek
- olivový olej
- grilovací koření
Postup:
Nejdříve si připravíme marinádu z oleje, grilovacího koření a česneku (přes lis), vše v přiměřeném poměru. Na alobal položíme kolečko salámu a hermelín obalíme v marinádě. Dáme lžičku hořčice navrch a zabalíme.
Zabalené hermelíny vyskládáme na plech a dáme péct do trouby při 180 °C asi 10-15 minut. Rozbalíme a ozdobíme kolečky nakrájené papriky a přidáme pečivo.
recepty přímo úžasdné !!!!!!