Dřevorubecký hermelín

Další vychytaný recept si Láďa Hruška připravil ze dvou oblíbených surovin – gothajského salámu a hermelínu. Pro všechny milovníku hermelínu je přímo povinností tento recept vyzkoušet!

Ingredience:

  • hermelín
  • gothajský salám
  • hořčice (např. kremžská)
  • paprika
  • česnek
  • olivový olej
  • grilovací koření

Postup:

Nejdříve si připravíme marinádu z oleje, grilovacího koření a česneku (přes lis), vše v přiměřeném poměru. Na alobal položíme kolečko salámu a hermelín obalíme v marinádě. Dáme lžičku hořčice navrch a zabalíme.

Zabalené hermelíny vyskládáme na plech a dáme péct do trouby při 180 °C asi 10-15 minut. Rozbalíme a ozdobíme kolečky nakrájené papriky a přidáme pečivo.

1 thought on “Dřevorubecký hermelín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *