Velikonoční aspik pro Halinu Pawlowskou

Další z diváckých receptů z rubriky VIP recept, který vyzkoušel Láďa Hruška. Tentokrát vyzkoušel zeleninový aspik, který připravil Halině Pawlowské.

Protože Velikonoce už jsou tady, tak je aspik připravený jako vejce a na stole určitě zaujme čestné místo hned vedle beránka.

Ingredience:

  • vejce
  • želatina
  • zelenina

Postup:

Vejce omyjeme a špičatějším koncem dáme zpět do plata. Uděláme do horní části díru a obsah vylijeme. Do prázdných skořápek vložíme nakrájenou zeleninu, šunku, podle chuti.

V nádobě si rozděláme želatinu, kterou ohřejeme podle návodu a vlijeme do vajíček. Necháme ztuhnout a poté vajíčka oloupeme, jako by se jednalo o klasické vejce natvrdo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *