Sladké máme rádi všichni a v letních měsících na něj máme chuť ještě větší. Upéct však chutný dezert se mnoha lidem zdá jako nadlidský úkon a vzdají to při představě, že s tím stráví hodiny.
Nebyl by to však Láďa Hruška, aby nepředvedl další fantastický recept na skořicový koláč, který máte hotový během chvíle a ještě sklidí úspěch u všech, kterým ho naservírujete.
Ingredience:
- 1 kypřící prášek
- 1/2 hrnku cukru krystal
- 1 hrnek hladké mouky
- 1 hrnek hrubé mouky
- 1 lžíce skořice
- 1 vanilkový cukr
- 8 jablek (nejlépe ze zahrádky)
- necelá 1/2 kostky másla
Postup:
Suroviny, kromě jablek, smícháme dohromady. Jablka nastrouháme. Do dortové formy dáme pečící papír a klademe střídavě vrstvy sypké směsi a jablek. Dáme péct do trouby a pečeme při 165 °C.
zapomenuto-nahoru nastrouhat máslo.
Kde udelal Ervin chybu?Totalni neuspech! Testo, pres dodrzeni pokynů, nevybehlo a ani to nepovedené se moc nedalo jist, zrejme vlivem prasku. Lado prosim poraď.
Díky
Famózny, trocha som si ho upravila. Miesto hladkej múky som dala špaldovú a cukor som nahradila trstinovým. Miesto papiera na pečenie potieram hrubšie spodok plechu maslom. Mám istotu, že sa mi zo spodu múka prepečie.