Vaječná srdíčka

Nový recept Ládi Hrušky je nadmíru jednoduchý, jako většina receptů s vejci, ale to mu neubírá na jeho estetické hodnotě. Ideální je pro zamilované, ale i pro rodiče, které chtějí dětem oživit všechní jídlo.

Vykouzlit srdíčka z vajíček totiž nevyžaduje žádné speciální formičky a pevné nervy. S novým trikem budete za hvězdu!

Ingredience:

  • 4 vejce
  • 1 mrkev
  • 1 lahůdková cibule
  • sůl, pepř

Postup:

Do misky rozklepneme vajíčka, osolíme, opepříme a přidáme najemno nakrájenou mrkev s cibulí. Vše promícháme a nalijeme část na pánev potřenou olejem. Až bude téměř hotová amoleta, tak jí překlopíme na půl a na prázdné místo dolijeme další část směsi. Po chvíli opět přibalíme a přilijeme další, opakujeme dokud máme směs.

Vzniklou roládu sundáme z pánve a nakrájíme na 2 cm široké řezy. Ty položíme na bok a šikmo rozkrojíme na půl a jednu polovinu otočíme zdrcadlově, aby vzniklo srdce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *